Radionice

Radionice za darovite učenike

U okviru projekta „Poticanje darovitosti Lovre Montija“, počele su radionice za darovite učenike koje će se održavati u periodu od sredine ožujka do kraja svibnja. U radionicama će sudjelovati 30-ak učenika koji su identificirani kao daroviti za razna područja, a vodit će ih nastavnici Srednje škole Lovre Montija i stručnjaci za obrazovanje iz drugih obrazovnih institucija u gradu Kninu.

Programi koji se provode s ciljem jačanja vještina identificiranih potencijalno darovitih učenika su Književni put kroz matematiku (Mirela Jelovina Koštroman, Kristina Kalat, Marta Krvavica), Gledajmo zvijezde! (Valentina Svalina, Zoran Batić), Biokemija svakodnevnice (Darija Bodrožić Selak, Marijana Zaninović), Mala škola govorništva (Marina Marinović Radmilo), Vodič kroz pjevanje (Nera Đonlić).

U suradnji sa stručnjacima s područja grada Knina izrađena su dva dodatna programa za poticanje kreativnosti učenika Dizajn i Kreativno crtanje (dipl. ing. arh. Milan Zoričić, Ivana Franjkić) te Pogled u mišljenje (mr. sc, Spomenka Martić, Sandra Žulj).

Comments are closed.